Privacy

dat is heel goed gezien !

uw reclame : beter zichtbaar , zichtbaar beter

spandoeken •• stickers •• reclameborden •• belettering •• drukwerk •• publi-tissues

Privacy Statement


versie 1.1 dd 20/08/2018

 

Dit is de privacyverklaring van Maverick bvba, verder kortweg “Maverick” genoemd.

 

1. Wie zijn wij ?

 

Onze gegevens :

Maverick bvba

Breeërsteenweg 4

3640 Kinrooi (België)

 

Bezoekadres :

Venlosesteenweg 327

3640 Kessenich

 

Ondernemingsnummer : 0456.797.051

BTW nr : BE 0456.797.051

 

Als je na het lezen van deze privacyverklaring nog vragen hebt over hoe wij met jouw gegevens omgaan, aarzel dan niet om contact op te nemen via

privacy@maverick-bvba.be of telefonisch +32 89 561675

 

2. Waarom verwerken wij persoonsgegevens ?

 

Maverick houdt een aantal gegevens van haar klanten (en leveranciers) bij voor het voeren van een correcte administratie: het opvolgen van bestellingen en leveringen, facturatie, het opvolgen van betalingen. Een aantal gegevens wordt verwerkt in de boekhouding, omdat dat nu eenmaal een wettelijke verplichting is.

 

Momenteel versturen wij geen nieuwsbrieven. Mocht daar in de toekomst verandering in komen, dan zult u die nieuwsbrieven enkel ontvangen wanneer u daar expliciet de toestemming voor geeft. U kunt zich later ook weer op ieder moment uitschrijven.

 

3. Welke gegevens worden door ons verwerkt ?

 

Wanneer je onze website (www.maverick-bvba.be) gebruikt om een informatievraag in te dienen, hebben we je

  • naam,
  • e-mailadres en
  • telefoonnummer

nodig. Dit zijn “verplichte” velden, die we nodig hebben om te kunnen reageren op je aanvraag. Deze gegevens verstuur je via een beveiligde verbinding (hetgeen je kunt zien aan het groene hangslotje en de prefix https:// in de adresbalk van je browser), zodat ze enkel voor ons zichtbaar zijn.

 

Wanneer je nadien -en daar twijfelen we niet aan- klant bij ons wordt, hebben we daarnaast nog enkele gegevens nodig, zoals je

  • adres

en eventueel

  • firmanaam,
  • leveringsadres,
  • BTW-nummer en/of ondernemingsnummer.

 

In onze boekhouding worden dan vervolgens order- en betaalhistorieken bijgehouden. In sommige gevallen wordt tevens je bankrekeningnummer (IBAN en BIC) bewaard. Dat geldt bijvoorbeeld voor leveranciers en in het uitzonderlijke geval van een noodzakelijke terugbetaling van teveel gefactureerde bedragen of retour van geleverde goederen.

 

4. Worden uw gegevens aan derden overgemaakt ?

 

Het antwoord is eenvoudig : neen ! We zullen nooit persoonsgegevens verkopen of overmaken aan derde partijen. Er zijn twee uitzonderingen :

  1. wanneer we goederen bij u laten afleveren door een externe transporteur, dan zijn we wel genoodzaakt om uw adresgegevens over te maken, dat is logisch, want anders kan uw bestelling niet geleverd worden. Onze transportpartners garanderen evenwel dat ze uiterst zorgvuldig met deze gegevens omspringen en ze evenmin aan andere partijen overmaken.
  2. wanneer we het gerechtvaardigd en/of noodzakelijk achten om te  voldoen aan een juridisch verzoek/proces of om de rechten, eigendom of veiligheid van Maverick te beschermen. Daarbij trachten wij evenwel altijd jouw recht op privacy zoveel mogelijk te respecteren.

 

5. Hoe lang bewaren we uw gegevens ?

 

  • Heeft u enkel een informatie-aanvraag ingediend, dan zullen uw gegevens na maximaal 2 jaar uit onze bestanden worden verwijderd.
  • De persoonsgegevens verwerkt voor klantenbeheer zullen worden bewaard gedurende de termijn die noodzakelijk is om aan de wettelijke vereisten te voldoen op het gebied van boekhouding. Ons boekhoudpakket voorziet in een automatische GDPR-functie, die inactieve accounts na verloop van tijd “anonimiseert”, waardoor uw persoonsgegevens niet langer beschikbaar zijn.
  • Persoonsgebonden gegevens die u ons zelf per e-mail bezorgt blijven gedurende maximaal twee jaar aanwezig op de mailserver beheerd door one.com, waarna ze -indien nodig- in een versleutelde backup worden opgeslagen op ons lokale systeem.
  • Indien je je inschrijft voor onze nieuwsbrieven, dan is dat voor onbepaalde termijn, aangezien je je op ieder moment weer kan uitschrijven via de link in de nieuwsbrief of via een mailtje naar privacy@maverick-bvba.be .

 

6. Hoe zit het met de beveiliging ?

 

Je bezoek aan onze website wordt beveiligd door een SSL-certificaat. Dit betekent dat jouw verbinding met de website van Maverick privé is. Je herkent deze beveiliging aan het groene slotje voor de url en aan de prefix https://, waarbij de s staat voor “secure”. De persoonsgebonden gegevens die door Maverick worden beheerd zijn enkel toegankelijk via specifieke software en zijn beveiligd met een wachtwoord en -waar mogelijk- met een tweestapsverificatie. De apparaten die toegang tot deze software verlenen zijn op hun beurt ook vergrendeld met een paswoord en/of vingerafdruksensor. Onze internetverbinding wordt beschermd door actuele antivirussoftware en een firewall die beide permanent up-to-date wordt gehouden. Je boekhoudkundige gegevens komen verder enkel voor op de fysieke kopieën van leveringsnota's en facturen die in onze -niet voor publiek toegankelijke- administratieve lokalen en archief worden bewaard gedurende de wettelijk vereiste periode.

 

7. Welke rechten heb je ?

 

Recht op inzage

Je hebt op ieder moment het recht om de gegevens op te vragen die Maverick over je bijhoudt. Dit doe je door eenvoudigweg een mail te sturen naar privacy@maverick-bvba.be. Je krijgt dan een overzicht van de gegevens die we verwerken. Althans, op voorwaarde dat we zeker zijn van de identiteit van de aanvrager, want we willen je gegevens natuurlijk niet te grabbel gooien aan derden. Daarom hebben we liever dat je even persoonlijk langskomt of een kopie van je identiteitskaart meestuurt.

Recht op aanpassing

Zijn je gegevens veranderd ? Kloppen ze niet (meer) ? Dan kun je ze ten alle tijden laten aanpassen. Ook hier geldt : voorzichtigheid is de moeder van de porseleinkast. Spring dus even binnen of bezorg ons een onomstotelijk bewijs van je identiteit.

Recht op verwijderen

Wil je niet dat we je gegevens nog langer bijhouden ? Dan kun je ze laten wissen, op voorwaarde dat dit geen afbreuk doet aan onze wettelijke verplichtingen inzake boekhouding en fiscaliteit, noch dat het zou indruisen tegen ons gerechtvaardigd belang om te ondernemen.

Recht op overdracht

Indien je wil dat we jouw gegevens overmaken aan een andere partij, dan doen we dat. Uiteraard met inachtname van eerder vermelde veiligheidsprincipes.

Recht op indienen van een klacht

Vind je -ondanks alles- dat Maverick niet op een correcte manier met je persoonsgegevens omspringt, dan heb je het recht om klacht in te dienen bij de Commissie voor de Bescherming van de Persoonlijke Levenssfeer (Drukpersstraat 35, 1000 Brussel - commission@privacycommission.be).

 

 

 

Heb je toch nog vragen ? Neem dan gerust contact op via onderstaande gegevens :

 

privacy@maverick-bvba.be

Maverick bvba | Breeërsteenweg 4 | 3640 Kinrooi

BE 0456.797.051

 

 

 

 

 

Spandoeken

Werfdoeken

Herasdoeken

Dranghekbanners

Banners



Vlaggen

Vlaggemasten

Beachflags | beachvlaggen

Gevelvlaggen

Banieren

Baniervlaggen

Stickers & zelfklevers

Gesneden belettering

Full Colour prints

Letters

Zandstraalfolie

Glasdecoratie

Reclameborden

Sponsorpanelen

Werfborden

Totems

Reclamezuilen

Uithangborden

Informatieborden

Copyright Maverick 2016 • All Rights Reserved

Drukwerk

Horeca :

- placemats

- bestekzakjes

etc.

Adm.Zetel | Postadres

Maverick bvba

Breeërsteenweg 4

B-3640 Kinrooi - Kessenich


BE 0456.797.051

Maverick bvba

Venlosesteenweg 327

B-3640 Kinrooi - Kessenich

T +32 89 56 16 75

E info@maverick-bvba.be




Kinrooi - Maaseik - Bree - Meeuwen - Gruitrode - Bocholt - Dilsen - Stokkem - Ittervoort - Neeritter - Thorn - Leudal - Maasgouw - Limburg - Haelen - Roermond - Weert - Stramproy - Peer - Overpelt - Neerpelt - Lommel - Opoeteren - Neeroeteren - Opglabbeek - Genk - Hasselt - Maasmechelen - Eisden - Diepenbeek - Hechtel - Eksel - Houthalen - Leopoldsburg - Nederweert - Echt - Susteren - Roosteren - Sittard - Geleen - Eindhoven - Heel - Panheel - Ell - Born - As - Zutendaal - Lanaken - Maastricht - Riemst


Publi-Tissues - Zakdoekjes - Bedrukte zakdoekjes