Over ons

Op algemeen verzoek, een woordje uitleg :

"Maverick" is een van origine Amerikaans woord dat zoveel betekent als "onafhankelijk", "rebels", "eigenzinnig", "non-conformistisch". En dat is precies wat we zijn !

Het woord verwijst naar de Texaanse advocaat, politicus en veehouder Samuel Maverick (1803-1870), die - in tegenstelling tot zijn collega's - weigerde om zijn kalveren te brandmerken.

 

Na verloop van tijd werd ieder dier dat géén brandmerk droeg en dus géén duidelijke eigenaar had, een "maverick" genoemd. 

 

Later zou het woord een ruimere betekenis krijgen : een rebel, iemand zonder baas, een onafhankelijk denkend persoon, iemand met een eigen, originele kijk op de zaken.

En neen, we hebben dus niks te maken met :

 

Uw reclame : beter zichtbaar, zichtbaar beter !

Maverick denkt met u mee om de beste oplossing voor uw publicitaire behoeften te vinden. Soms een tikkeltje tegendraads, vaak "out-of-the-box". 

 

Daarom vindt u hier ook geen zoveelste web-shop met louter standaardproducten waarin u zelf dan maar uw weg moet zoeken. En waarmee u zich nauwelijks kunt onderscheiden.

 

Nee, we lopen het hele traject graag met u mee.

 

Beter zichtbaar, zichtbaar beter. 

Maverick bvba is uw partner voor al uw reclame-uitingen en visuele communicatie, zowel outdoor als indoor.

 

Sinds 1996 hebben we een trouw klantenbestand opgebouwd van meer dan 740 unieke afnemers, verspreid over heel België, Nederland, Luxemburg en Duitsland.

 

Veel van onze producten worden in eigen huis gefabriceerd en dankzij 25 jaar ervaring weten we exact waarover we praten.

 

We zijn niet zomaar een 'doorverkoper', maar een deskundig adviseur, met een gedegen materiaalkennis en technisch inzicht. En die ervaring willen we graag met u delen. Wij weten perfect wat werkt, wanneer welk materiaal de voorkeur geniet, welke oplossingen er bestaan, wat wél kan en wat niet.

 

En wij zijn pas tevreden als u het ook bent !